Varför Välja en Thermopool

Om du planerar att bygga en pool är en Thermopool ett utmärkt val. Vår Thermopool premium är konstruerad för att hålla i många år framöver, med en robust och självbärande struktur, energisparande isolering och en poolstomme som är immun mot tidens tand. Våra thermoblock är dessutom miljövänliga, tillverkade av organiska produkter som är både återvinningsbara och brännbara. Läs mer om vår vision om en miljövänlig pool. När du väljer vår Thermopool premium från premium pooler får du:

  • En dubbelisolerad poolstomme med dränerande utsida
  • En extremt stark och självbärande konstruktion
  • En åldersbeständig poolstomme
  • En fiberduk med fukt- och bakterieresistenta egenskaper
  • En pool som är flexibel att bygga i valfria mått

Thermopoolens Konstruktion och Uppbyggnad

En Thermopool byggs med hjälp av isolerande block av cellplast, som monteras ihop på liknande sätt som stora legobitar, och som sedan fylls med betong. Detta innebär att den kraftfulla betongstrukturen är helt omgiven av den isolerande cellplasten, vilket gör Thermopoolen extremt energieffektiv och i viss mening likt en enorm termos! Premium pooler poolkonstruktion är utvecklad in-house för att stå pall under många år, vilket rättfärdigar dess välförtjänta namn – Urstark. Konstruktionen består av följande delar:

  • Isolerande Thermoblock med dränerande yta
  • Betongplatta
  • Antibakteriell fiberduk
  • Poolduk, även känd som liner

Förutom dessa strukturdetaljer inkluderar konstruktionen även armeringsjärn och betong, som används för att fylla de ihåliga thermoblocken och ge dig en av marknadens absolut starkaste pooler!

Vår poolkonstruktion med byggbara block gör det också enklare att bygga din pool själv om du föredrar det framför att anlita en byggentreprenad. Om du är nyfiken på att bygga din egen pool, är du välkommen att läsa mer om hur du kan göra det.

Isoleringen i Thermopoolen

Thermopoolen består av stora block av cellplast, vilka är ihåliga och fyllda med betong. Detta innebär att betongstrukturen är helt omgiven av cellplasten, vilket ger en dubbel isoleringseffekt och bevarar värmen i poolen på ett effektivt sätt. Cellplasten i thermoblocken är dessutom fukttålig och resistent mot bakterietillväxt, vilket gör det möjligt för eventuell fukt att passera genom väggarna och ut i marken utan att skapa grogrund för mögel eller andra skadliga bakterier.

Andra faktorer som kan göra din Thermopool ännu mer energieffektiv och bevarande av värmen inkluderar valfria tillbehör och den utrustning som poolen behöver för att fungera optimalt. Till exempel kan ett högkvalitativt poolskydd hjälpa till att ytterligare bevara värmen, och en frekvensstyrd poolpump gör det enklare att reglera energiförbrukningen och minska effekten när poolen inte används. 

G-PYYDNXV3WM