Varför RivieraPool? Passionen för pooler har varit den drivande kraften bakom vårt mediumstora familjeföretag i över 50 år. Vår erfarenhet och innovationskraft resulterar i komfort, stilren design och sofistikerad teknik. Varumärket RivieraPool® står också för estetiken i hela poollandskapet. Vi erbjuder våra kunder omfattande rådgivning från poolplanering till installation.

Sedan 1970 har RivieraPool varit en av de främsta tyska tillverkarna av prefabricerade pooler, trädgårdspooler och bubbelpooler. Under över 50 år har företaget stått för komfort, högsta kvalitet, unik design och avancerad teknologi. Denna dedikation till överlägsenhet har etablerat RivieraPool som en föregångare inom poolindustrin och en pålitlig partner för dem som söker det bästa.

Med enastående erfarenhet och banbrytande innovation strävar RivieraPool ständigt efter att leverera pooler som inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningarna. Utforska vårt sortiment och upptäck varför RivieraPool är synonymt med exklusivitet och prestanda.

Linear

Rakt och enkelt. Linear erbjuder en trappa  som leder in i poolen via fyra generösa steg framtill i poolen. Trappan sträcker sig över hela bredden av poolens framsida, bildar raka linjer mot vattnet och skapar en särskilt klassisk och stilfull utseende.

Linear RS

På RivieraPool tror vi att enkel, effektiv design helt enkelt inte kan överträffas. Den gör den första trappsteget säkrare och bredare, vilket skapar ett grunt vattenområde som alla kan njuta av.

 

MLine

Design, kvalitet och funktionalitet i perfektionSkräddarsydd, precis som du behöver den, individuellt utrustad med ett brett utbud av tillval enligt dina önskemål och slutligen kaklad med ett mosaikmönster efter ditt val.

Acona

Acona består av en rak, femstegs trappa som leder in i poolen via en hörningång längs poolväggen. Stegen är utformade för att vara särskilt breda och djupa så att hela foten kan placeras på dem. Genom att placera trappan vid poolens kant kan den maximala simlängden i poolen njutas av.

Modena

Modena” erbjuder en integrerad sitt- och liggområde. På sidan kompletteras trappan med sitt- och liggsteg. Motströms- och massage motströmsenheter kan integreras i trappan efter önskemål.

Rom

Klassisk stil och design Trappan ”Rome” har fem ingångssteg inbäddade i en halvcirkelformad entré och öppnar mot vattnet. Denna installation erbjuder en generös ingång med kurvade steg, vilket ger trappan en elegant, raffinerad och tidlös framtoning.

Tidlös design 5 steg med halkskyddande profilerad yta Elegant och enkel Vår klassiska design Tillval med lamelltskydd finns tillgängliga

G-PYYDNXV3WM