INOXline pool i rostfritt stål för ditt stilfulla hem

Högkvalitativa, rostfria pooler blir mer och mer populära. Detta beror inte bara på materialets moderna, tidlösa utseende och dess enkla elegans, utan också tack vare de unika egenskaperna hos rostfritt stål, såsom motståndskraft mot frost, värme och UV-strålning. Den släta ytan i rostfritt stål ger också perfekta förutsättningar för optimal hygien samtidigt som underhållet minimeras. Dess största fördel är dock dess livslängd.

För det första erbjuder rostfritt stål en modern och tidlös estetik som kompletterar trädgårdslandskapet med en enkel elegans. För det andra är hållbarheten hos dessa pooler överlägsen, vilket innebär att du kan njuta av din investering i många år framöver utan att behöva oroa dig för omfattande reparationer eller utbyte av material.

Dessutom kräver pooler av rostfritt stål minimalt underhåll jämfört med andra materialval. Detta gör dem inte bara till ett estetiskt tilltalande alternativ utan också till ett praktiskt val för dem som vill ha en poolupplevelse med låg krav på skötsel.

Kort sagt, valet av en pool tillverkad av rostfritt stål erbjuder en perfekt kombination av stil, hållbarhet och låg underhållskostnad. Med dessa fördelar i åtanke blir det lätt att förstå den ökande populariteten för rostfria ståpooler på marknaden.

SKIMMER pool INOXline

MED FÖRSTÄRKNING

Pool nedgrävd i marken för betong återfyllning. Utförande för återfyllning med betong. Installerad och förankrad i ett betongfundament med sidostöd. Efter förankring fylls poolen med vatten och återfylls med betong.

FRISTÅENDE

Pool ovan mark med fristående konstruktion – en självbärande modell med solid ram, där återfyllning inte är nödvändigt. Poolen är förankrad i ett betongfundament för korrekt utjämning. Säkerställer in en enkel installation i alla miljöer. Rekommenderas för terrasser, tak eller sluttande terräng.

OVERFLOW pool INOXline

MED FÖRSTÄRKNING

Pool nedgrävd i marken för betong återfyllning. Utförande för återfyllning med betong. Installerad och förankrad i ett betongfundament med sidostöd. Efter förankring fylls poolen med vatten och återfylls med betong.

FRISTÅENDE

Pool ovan mark med fristående konstruktion – en självbärande modell med solid ram, där återfyllning inte är nödvändigt. Poolen är förankrad i ett betongfundament för korrekt utjämning. Säkerställer in en enkel installation i alla miljöer. Rekommenderas för terrasser, tak eller sluttande terräng.

Varianter av pooltrappor 

Välj trappa till din pool efter dina önskemål.

Våra unika innovativa produktionsprocesser säkerställer mycket exakt och snabb konstruktion. En absolut nyhet på marknaden är Diamant Inoxline-poolen, som har många exceptionella egenskaper i världen av rostfria pooler.

HELT SVETSADE VÄGGAR

INOXline presenterar stolt väggar som är helt svetsfria upp till en längd av 10 m. Denna oslagbara egenskap säkerställer perfekt raka väggar och eliminerar risken för korrosion.

Denna oslagbara egenskap säkerställer perfekt raka väggar och eliminerar risken för korrosion. Dess utseende är obefläckat, utan fula svetsar längs hela poolens längd.

ANVÄNDNING AV MYCKET AVANCERAD TEKNIK

Pooler är svetsade på en toppmodern robotlinje, vilket garanterar en unika kvalitet och estetik hos svetsarna.

Våra pooler är de enda poolerna på marknaden som är tillverkade med denna revolutionerande teknologi. Kvaliteten på de strukturella svetsarna är inte beroende av mänskliga faktorer och uppfyller den högsta standarden. Andra specifika svetsar görs av välutbildade svetsare, som sedan även utför alla nödvändiga kvalitetskontroller.

FÄRDIGA POOLER – SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Vi levererar poolen helt färdig och i ett kompakt stycke direkt till platsen. Detta innebär att vi kan förkorta installationstiden och minska tillhörande kostnader.

Pooler i rostfritt stål som är tillverkade på fabrikens golv leder till mindre skräp, buller m,m på själva installationsplatsen. Poolen kan installeras på kortare tid och kan därför vara redo att fyllas med vatten inom några timmar efter installation. Läckageskydd, passivering och isolering utförs på fabriken.

KOMPAKT ELEGANS

DIN MINI OAS AV AVSLAPPNING

Diamants minipooler förhöjer utomhusupplevelsen med innovativ design som omdefinierar lyx, avkoppling och bekvämlighet, vilket förkroppsligar vårt orubbliga engagemang för perfektion. Dessa minipooler finns i både polypropen och rostfritt stål och erbjuder oöverträffad layout och funktionalitet, vilket syftar till att skapa en lyxig och utrymmesbesparande produkt som passar alla miljöer.

Våra minipooler har avancerade funktioner i en kompakt design, vilket gör dem idealiska för mindre inomhus- och utomhusutrymmen, inklusive fristående alternativ. Minipoolerna kan skräddarsys med hydroterapistrålar, luftmassage och terapibelysning och är perfekta för kvalitetstid med familjen och avkoppling, vilket främjar det allmänna välbefinnandet.

Dessutom är dessa minipooler miljömedvetna, designade med energieffektiva funktioner för miljövänlig drift, vilket säkerställer kostnadsbesparingar i form av minskad vattenvolym.

FÖRDELAR

  • Lyx och design I ett begränsade utrymmen
  • Skräddarsydda funktioner för personlig touch
  • Trevligt utrymme för familj och vänner
  • Privat oas för stressfrigörande
  • Fördelar med terapeutisk hydroterapi
  • Miljövänlig och kostnadsbesparande drift
  • Idealisk för kompakta trädgårdar, terrasser och tak

Alla våra minipooler finns i olika storlekar i rostfritt stål,

så att du kan välja den pool som tilltalar dig bäst.

Minipooler i rostfritt stål förkroppsligar lyx, elegans och sofistikerad design för alla trädgårdar eller uteplatser.

G-PYYDNXV3WM