Roll Top Cover

Säkerhetstäcket är tillverkat av en hållbar polyesterbelagd PVC-väv, är antibakteriellt och UV-resistent. Materialtjockleken är 580 g/m². Täckena har en temperaturbeständighet på -30 ° till +70 °C och kan användas året runt. För förstärkning används profiler av anodiserad aluminium. Rörprofilerna har en diameter på Ø 45 mm och en väggtjocklek på 2 mm.

ROLLCOVER-rullskyddssystem är skapade för rektangulära pooler i måttanpassade storlekar. För runda eller ovala pooler kan rullskyddet skäras åttkantigt. Vi erbjuder säkerhetsrulltäcket i följande färger: ljusgrå, mörkgrå, blå, vanilj och isvitt. Dessutom erbjuder vi olika sidofästen som är mycket användbara vid kraftiga vindar och stödjer täckets säkerhet.

ROLLCOVER POOL SÄKERHETSTÄCKE finns i följande färger: ljusgrå, mörkgrå, blå, vanilj och isvitt.

Pool Cover Security „Tube”

När det gäller rullskyddstäcket ”tube” sträcker sig bärrören över hela bredden ovanför presenningen och är svetsade i en flik av PVC-presenningen. Extra plastformgivningar nedtill skyddar bassängkanten.

Pool Security Cover „Standard“

Varianten ”Standard” har stödrören placerade ovanför presenningen i kantområdet, och i mitten är de under presenningen. Ytterligare plastformgivningar finns nedtill.

Extra Top Premium

Poolrullskyddet ”Made in Europe” är idealiskt för att säkra din pool. I varianten ”ExtraTop” för rullskydd ligger bärrören under hela täckningen. Endast start- och slutrören vid poolkanten är synliga. På undersidan skyddar extra monterade nötskyddsplattor poolkanten. Detta exklusiva rullskydd är perfekt för pooler med platta kanter. Överhäng på bassängkanten minst 25 cm runt om.

G-PYYDNXV3WM