Beställningar från Premiumpooler Sverige AB

 Inga muntliga överenskommelser, avbokningar, annulleringar eller ändringar i leveranser inte är giltiga utan skriftlig orderbekräftelse från oss. Eventuella ändringar måste skickas via e-post till Info@premiumpooler.se och betraktas som godkända först när de bekräftats skriftligen av Premiumpooler Sverige AB.

 Här nedan hittar du alla villkor som gäller för köp från Premiumpooler Sverige AB, oavsett om det sker online eller kundbesök.

 Betalningsvillkor:

Vid varje beställning skickar vi alltid en orderbekräftelse med en handpenning på 20% till den e-postadress du angav vid beställningen. När handpenningen är betald, reserveras och beställs varorna. Vid en eventuell avbokning av din beställning förbehåller vi oss rätten att behålla handpenningen för att täcka de kostnader som uppstått.

 För köp av glasfiber Pool, pooltak & spabad måste hela beloppet vara betalt senast 4 bankdagar före leverans. För övriga produkter skickas en faktura som ska betalas inom 10 dagar efter leverans.

 Observera att specialbeställningar och måttanpassade produkter inte kan returneras, och full betalning måste erläggas innan slutleverans. Betalning kan göras genom banköverföring eller Swish.

 Vi ingår inte avtal med personer under 18 år.

 Vi förbehåller oss rätten att neka en order.

 Prisvillkor:

Våra priser är inklusive 25% moms och gäller tills vidare. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella tryck- och skrivfel samt uppenbart felaktiga priser. Misstänkta fall av falska beställningar och bedrägeriförsök kommer att polisanmälas.

 Installationsvillkor:

Om installation, grävning, service eller andra arbetsuppgifter inte utförs av Premiumpooler Sverige AB utan av en rekommenderad entreprenör eller poolmontör, är ansvaret för korrekt arbetsutförande hos dem. Eventuella tvister om arbetsutförandet måste lösas direkt mellan dig och den anlitade entreprenören.

 Vi ansvarar inte för markarbeten vid poolbyggnation och lämnar inga garantier. Poolen byggs på befintlig mark om inte annat har avtalats skriftligen med oss. Kunden eller den anlitade entreprenören måste kontrollera alla mått, höjder och utsättningar innan vi påbörjar poolbyggnationen. Vi ansvarar inte för följande:

Markarbeten, återfyllning, elinstallation, vattenpåfyllning, lossning av pooltak, glasfiberpool och spabad.

Borrning i väggar vid montering av teknik om inte det är något annat överenskommelse vi mail.

Driftstart av pool ingår inte i entreprenaden om inget annat är godkänt av oss skriftligen.

 Väljer du att köpa pooltaks montage från oss är det ditt ansvar att säkerställa att underlaget för installationen är plant. Om underlaget inte är plant kommer pooltaket att monteras på den befintliga ytan, men inga garantier för installationsarbetet ges. Båda långsidorna av poolen måste vara vågräta mot varandra.

 Fraktvillkor:

Det ingår fri frakt till tomtgräns där kunden ansvarar för avlossning av pooltaket med truck eller kranbil. För större leveranser som pooltak, spabad och glasfiberpooler kan du behöva säkerställa att det finns hjälp att lossa varan. Om du inte kan ordna lossningshjälp kan vi erbjuda leverans med kranbil mot en extra kostnad.

 Expeditionsavgift:

Vid varje beställning debiteras en expeditionsavgift oavsett antal beställda varor. Denna avgift täcker kostnader för hantering och emballage. Den aktuella expeditionsavgiften anges vid kassan på vår webbplats.

 Betalningsalternativ:

Vi erbjuder säkra kortbetalningar med Visa och MasterCard Vi accepterar de flesta Visa- och Mastercard-anslutna kort som är utfärdade i Norden.

Med vänlig hälsning Premiumpooler i Sverige AB

G-PYYDNXV3WM