Poolpumpar i brons för utmärkt prestanda

Våra poolpumpar, tillverkade av korrosionsbeständig bronslegering, garanterar enastående prestanda. Pumpen skapar sug genom skimmer och trycker sedan vattnet genom reningsfiltret, värmaren och tillbaka till poolen genom returmunstyckena. Pumpen och motorn är integrerade i en kompakt enhet, komplett med ett förfilterhus.

Förfiltrets nätkorg fångar effektivt upp skräp som kvistar, löv, insekter, etc., och är lätt att ta bort för rengöring. För optimal vattenomrörning i en privat pool bör det cirkuleras minst 4 gånger om dagen.

Pahléns egentillverkade centrifugalpumpar är speciellt utvecklade för pooler och erbjuder den bästa lösningen när kraven är höga för kapacitet, stabil och tyst gång samt lång oavbruten driftstid. Våra produkter är tillverkade i Sverige, vilket garanterar högsta kvalitet, lättillgängliga reservdelar och snabb och effektiv service.

Med 50 års erfarenhet av pumpproduktion är Pahléns poolpumpar konstruerade av högkvalitativ, korrosionsfri bronslegering och har visat sig vara ett utmärkt val för pooler. Alla poolpumpar från Pahlén har avtappningsplugg för bekväm vattenavrinning, särskilt inför vinterns nedstängning.

Poolpump P2000 / P2000FLO 1,5-4,0kW

Poolpump P85 / P85FLO 5,5kW

 

Poolpump WaterVISE 0,25-1,10kW / FloVISE 0,25–1,10 kW

Poolpump EcoVISE med högeffektiv synkronmotor 0,75 kW

Poolpump SBM 0,30-1,30kW

 

Poolpump SBM Eco 0,75kW

Poolpump Micro 50

G-PYYDNXV3WM