Lamelskydd för simbassänger minskar rengöringskostnaderna och har också perfekt isolering av poolen för att behålla värmen på natten. Detta är mycket bekvämt och du kan spara upp till 80% av energikostnaderna eftersom kontinuerlig uppvärmning av vatten inte är nödvändig. När simbassängen är inomhus minskar LIDERPOOL-produkterna luftfuktigheten och skyddar väggarna mot alger och svamp.

LAMETÄCKNING OVANMARK

Standard

Standardrulltäcket är en automatisk pooltäckning med motoranordning, som kan aktiveras med en nyckelomkopplare eller radiostyrd fjärrkontroll. Passar för poolstorlekar upp till 10,00 x 5,00 m. Säker och ekonomisk, levereras som standard med en nyckelomkopplare.

Exklusiv

Rulltäcket Exclusive är utrustat med stilfullt attraktiva runda stolpar tillverkade av polerat rostfritt stål 316L, V4A. Tekniskt sett motsvarar det standardrulltäcket.

Steel

Modellen Steel är avsedd för stora simbassänger och har en förstärkt rostfri stång, vilken används för simbassänger med ett avstånd på 5 till 6 m. Passar för poolstorlekar upp till 10,00 x 6,00 m.

Housing

Tack vare en lådformad täckning av PVC-remsor eller exotiskt trä erbjuder modellen Housing en estetisk täckning av rullmekanismen, med en universell bärkapacitet på 100 kg. För poolstorlekar upp till 10,00 x 5,00 m.

Mobile

Om poolens form inte är en rektangel möjliggör rulltäcket täckning av bassängen med en oregelbunden bakvägg tack vare möjligheten att komma åt utloppet för rulltäcket på den bredaste delen av bassängen. Att flytta rulltäcket från dolt läge till utmatningsläge är enkelt och smidigt, enkelt att trycka. För poolstorlekar upp till 10,00 x 5,00 m.

LAMELLTÄCKE UNDERVATTENSYSTEM

Installationen av lamelltäcket på baksidan av simbassängen är praktisk och erbjuder största bekvämlighet.

Att placera rulltäcket precis under vattenytan har fördelen att använda en svagare och därmed mindre kostsam motor.

Installationen av lamelltäcket på poolens botten möjliggör användning i redan befintliga simbassänger, som en renoveringsmodell.

En särskild nisch i poolens botten är praktisk för installationen av rulltäcket. Endast en utgångsspår av rulltäcket förblir synlig. För att rymma rulltäcket utan spåret erbjuder vi som ett tillvalstillbehör en automatisk lucka.

Möjligheten att installera lamelltäcket på poolens botten finns även i befintliga simbassänger. Det är en speciell omvandling där lamelltäcket även fungerar som en sittbänk.

Rulltäckeprofilerna är tätade vattentätt med ändkapslar, vilket gör profilerna till flytkroppar som vilar på vattnet. Anslutningen görs vanligtvis med ett öppet system av spår (hakrum) och fjäder (dubbelhake). Rulltäcket kan öppnas och stängas automatiskt av en drivmekanism som är monterad ovanför poolens kant (ovan mark) eller av en drivmekanism som är monterad under vattnet (under vatten).

Profilerna levereras i lager, förmonterade i 6 delar. Förpackningen ingår i priset. PVC-profilerna bör inte utsättas för direkt solljus i förpackningen. Det finns en möjlighet till deformation på grund av brist på vattenkylning, vilket inte täcks av garantin.

Simbassängsprofiler transparenta och soltransparenta: Vid transparenta profiler kan fuktigheten i luften kondensera på grund av temperaturfluktuationer och dimma kamrarna från insidan. Rulltäckets funktion påverkas inte och utgör inte skäl för reklamation. När rulltäcket är stängt bör poolens filterpump ständigt cirkulera vattnet så att det uppvärmda vattnet kan fördelas under täcket och ingen värmestackning kan uppstå. profilerna är garanterade i 3 år.

PROFILES OF PVC

Tillgänglig i följande färger: vit, ljusgrå, mörkgrå, vanilj och blå.

Denna hållbara 3-kammarprofil består av UV-stabiliserad PVC. Avslutningarna på profilen är limmade vattentäta med ändkapslarna. Den konvexa ytan gör denna profil lätt att rengöra. Den dubbla hakanslutningen säkerställer en stabil och säker anslutning av lamellerna. Ändkapslarna finns i profilens färg, förutom den blå där ändkapseln är vit. PVC-profilerna P60 har var 18 cm i hakrummet en speciell perforering som möjliggör vattenflöde och motverkar bildning av alger och stenar. Vattenflödet spolar bort avlagringar på svåråtkomliga områden. Med hjälp av fördjupningen i ändkapslarna kan profilerna enkelt demonteras för servicearbete.

Varning för överhettning:

PVC-profilerna bör inte utsättas för direkt solljus i förpackningen. Det finns en möjlighet till deformation på grund av brist på vattenkylning, vilket inte täcks av garantin.

Profilens dimensioner är 60 x 14 mm.

Profilerna är tillverkade av PC (polykarbonat) triextrusion.

Polycarbonatprofilen PC60 finns i följande färger: transparent klar, transparent blå, solblå och solsilver.

Denna polycarbonatprofil är en triextruderad lamell med ett ytterligare skyddande skikt av UV-absorbenter som stoppar förhärdning och gulnande. Profilen har hagelresistensklass upp till HW 5 (certifikat VKF Bern), vilket ger profilen en hög stötmotstånd och reptålighet. Profilerna har speciella perforeringar var 18 cm i hakrummet, vilket tillåter vattenflöde. Vattenflödet spolar ut avlagringar på svåråtkomliga ställen och motverkar alger och stenar. Med hjälp av sidöppningen i ändkapseln kan profilerna enkelt monteras eller demonteras. Den dubbla haken ger profilen ett starkt och stabilt fäste.

PROFIL PC60 ”ANTIALGAE” TRIEXTRUSION (4 KAMMAR-PROFIL MED OGENOMSIKTIG HAKRUM)

Polycarbonatprofilen PC60 finns i solblått och solsilver. Ändkapseln finns i svart.

Polycarbonatprofilen PC60 ”Antialgae” är en triextruderad lamell med 4 slutna kamrar och en opak dubbelhakrum. Den har ett ytterligare skyddande skikt av UV-absorbenter som stoppar förhärdning och gulnande och ger profilen en hög stötmotstånd och reptålighet. Denna antialge-lamell har en opak dubbelkrok och öppningar för vattenflöde i ändkapslarna. Den dubbla kroken ger profilen ett starkt och stabilt fäste. Med hjälp av fördjupningen i ändkapslarna kan profilerna enkelt demonteras för servicearbete. Denna lamell erbjuder bästa möjliga skydd mot alger och mycket effektiv värmeåtervinning.

G-PYYDNXV3WM