Strato 2.1 och Strato 2.4 är två olika modeller av bubbelbad från Rivierapool produktserie.

Strato 2.1 är en lyxig bubbelbadmodell som rymmer upp till två personer. Det har en stilren och modern design med bekväma sitsar och en kraftfull bubbelmassagefunktion. Det har även olika inställningsmöjligheter för att anpassa massageintensiteten och temperaturen efter dina preferenser.

Strato 2.4 en större modell som rymmer upp till fyra personer. Den har liknande funktioner som Strato 2.1, men med extra utrymme för fler personer att njuta av avkoppling och massage.

Båda modellerna är tillverkade med högkvalitativa material och har energieffektiva funktioner för att spara på strömförbrukningen

Rivieraspa

Strato 2.4 Den senaste modellen i RivieraPools exklusiva bubbelbadssortiment, Strato 2.4, erbjuder en modern, linjär design, högkvalitativa material och mångsidiga funktioner.

Med måtten 2,36 m x 2,36 m och en djup på 0,92 m, är storebrodern till Strato 2.1 utrustad med totalt 5 sittplatser, inklusive en bekväm multifunktionell sittplats med innovativt stråläge.

Rivieraspa

Strato 2.1 Den helt omgjorda Strato 2.1 erbjuder mer kompakta dimensioner som gör den till det perfekta portabla bubbelbadet för din inomhusavkopplingsyta eller en utomhusaltan. Med en modern, vinklad design kan denna pool till och med vara en attraktiv mittpunkt för ditt badrum eller spa. Den bekväma ingångstrappan rymmer också skimmern, så att du får en modern, symmetrisk estetik som bara andas lyx.

G-PYYDNXV3WM