Upplev den ultimata avkopplingen och träningen med spabad och Swimspa från Master Spas – där innovation, egentillverkning och världsledande teknologi möts för att skapa en unik sim- och spabadsupplevelse.

Varje spa och swimspa från Master Spas tillverkas med kärlek och precision i Fort Wayne, USA, sedan 1997. Med stolthet och en imponerande fabrik på 150 000 kvm är Master Spas världsledande inom swimspatillverkning och USA:s främsta spabadstillverkare. Vi har inte bara vunnit priser för bästa köp i ”Premium-kategorin”, utan har även introducerat banbrytande innovationer såsom UV-C, OZON och mineralrening kombinerat, vilket resulterar i ett spa med låg energiförbrukning och en unik garanti på upp till 5 år för elektroniken.

Varje detalj i våra produkter är noga designad för att förhöja din spa-upplevelse med smarta och innovativa funktioner. Avancerad isolering, effektiva filtrerings- och värmesystem samt enkel underhållning är bara några exempel på vad du kan förvänta dig. Våra swimspas möjliggör året-runt-simning vid en behaglig temperatur på 37 grader – allt i ditt eget hem.

Master Spas är inte bara världens största producent av swimspas, vi är också synonyma med enkelhet när det gäller ägande och njutning. Med användning av Icynene-skumteknik i vår isolering, erbjuder vi inte bara en effektiv och miljövänlig lösning utan skapar även en kontinuerlig termisk barriär. Denna barriär eliminerar kalla fläckar, sänker dina energikostnader dramatiskt och behåller sitt isoleringsvärde över hela spaets livstid.

Sätt guldkant på din vardag och investera i en Master Spas-upplevelse. Koppla av, träna och njut – det är Master Spas löfte till dig.

Här hittar du swimspa som passar din livsstil, utrymme och budget. Med H2X Fitness Swim Spas finns det tre unika serier och 12 modeller att välja mellan. Skillnaden ligger i swimjets och prestandaalternativen.

CHALLENGER-SERIEN: Elitprestanda, luftfria VIP-jets, programmerbar hastighet. Challengers är idealiska för idrottare och träningsentusiaster.

TRAINER-SERIEN: Hög prestanda, luftinjicerade VIP-jets, justerbar hastighet. Trainers är idealiska för träningsentusiaster och de som söker terapi.

THERAPOOL-SERIEN: Inriktad på fitness, luftinjicerade flödesstrålejets, dubbel hastighet. Therapools är idealiska för små utrymmen och vattenterapi.

Master Spas H2X Trainer 15 Swim Spa

Master Spas H2X Trainer 15 deep Swim Spa

Master Spas H2X Trainer 18 Swim Spa

Master Spas H2X Trainer 12 Swim Spa

Master Spas H2X Trainer 19 Deep Swim Spa

Master Spas H2X Trainer 19 Swim Spa

MP Force D Swim Spa

MP Signature Deep

MP Momentum Deep

Förhöj ditt välbefinnande med biomagnetisk terapi hos Master Spas.

Vi på Master Spas har tagit välbefinnandet till en ny nivå genom att introducera vårt exklusiva terapisystem, Master Force™. Denna banbrytande teknik applicerar biomagnetisk terapi i spabadet på strategiska tryckpunkter längs din kropp, fokuserat på rygg, nacke och axlar.

Vattenterapi för totalt välmående

Ett spabad är inte bara en plats för avkoppling och njutning – det är en investering i din hälsa. Vårt spabad erbjuder inte bara en fristad för avslappning, utan har även visat sig ha positiva hälsoeffekter. Efter en lång dag kan vattenterapin öka blodcirkulationen, lindra trötta muskler, minska svullnader och ge lindring åt ömma leder. Dessutom hjälper det till att reducera spänningar och stress, vilket resulterar i ett övergripande förbättrat välbefinnande. Varmt vatten och avslappnande massage skapar en perfekt kombination för total avkoppling och förbereder dig för en lugn natts sömn.

Sjunk in i ro med låg ljudnivå

På Master Spas bryr vi oss om varje aspekt av din spa-upplevelse, inklusive ljudnivån. Vårt avancerade bullerreduceringssystem, känt som NRS, säkerställer att pump- och motorvibrationer är lägre än branschstandarden. Slå dig ner, koppla av och njut till fullo – det är precis det Master Spas strävar efter att du ska göra!

Master Spas serier

G-PYYDNXV3WM