SwimLine-serien från Wellis erbjuder en unik kombination av perfekt träning och njutbar massage, allt på en minimal yta. Med det avancerade motströmssystemet skapat av Wellis får du möjlighet att koppla av i din egen simbassäng och samtidigt vårda både kropp och själ.

Det innovativa W-Flow-motströmssystemet förflyttar imponerande 180 m³ vatten per timme med en svallbredd på 50–60 cm. Med fem förprogrammerade och tre anpassningsbara simprogram erbjuder det en mångfald av träningsmöjligheter för alla användare.

Det kraftfulla turbinesystemet, som drivs av vattenkraft, levererar upp till 215 m³ vatten per timme, dubbelt så mycket som traditionella elsystem. Trots den imponerande prestandan förbrukar det 75 % mindre el och kan enkelt drivas med ett enfassystem, tack vare den låga energiförbrukningen på endast 8A.

SwimLine-serien inkluderar också Aquatic träningsband och roddkit, vilka ger en äkta roddupplevelse och möjliggör mångsidig träning. Simstaven hjälper simmaren att hålla sig i mitten av poolen och ökar vattenmotståndet för intensivare träning.

För de som uppskattar allmän motion eller rehabiliteringsträning är Aquabike ett utmärkt val. Slutligen, med Aquasoul™ ljudsystemet behöver du inte längre krångla med cd-skivor och USB-anslutningar. Anslut din mobiltelefon via Bluetooth till den inbyggda receivern och njut av enkel musikunderhållning under dina träningspass och stunder av avkoppling. SwimLine-serien kombinerar effektiv träning och avkoppling på ett smidigt och stilfullt sätt.

G-PYYDNXV3WM