BASLUX representerar det ultimata valet för pooler med överlägsen hållbarhet och premiumkvalitet. Våra poolväggar konstrueras med 10 lager, dubbelbotten och skumisolering för att garantera en läckagesäker pool som inte bara imponerar visuellt utan också håller över tid. Varje BASLUX-pool är en investering i omsorgsfullt tillverkade material och levereras med en trygg garanti för att säkerställa en lång och bekymmersfri badupplevelse.

Vi inser att det initiala inköpspriset för en kvalitetspool kan vara högre jämfört med billigare alternativ, men med BASLUX betonar vi vikten av att se till den långsiktiga totalkostnaden. En noggrann livstidskalkyl kommer tydligt visa att en äkta kvalitetspool från BASLUX representerar en ekonomiskt förnuftig och hållbar investering.

Med över 20 års erfarenhet står BASLUX för tillverkning av glasfiberprodukter med strikt kvalitetskontroll. Våra poolpaket inkluderar inte bara själva poolen, utan även alla nödvändiga monteringsdetaljer, rening med cirkulationspump och filtrering, värmepump för uppvärmning, städpaket samt poolrobot och kemipaket. Våra kunniga tekniker tar hand om installationen och säkerställer att allt fungerar optimalt innan du kan njuta av din nya pool.

Tillkommande kostnader inkluderar grävning och återfyllnad enligt instruktion

  • Inlyft av poolen till plats
  • Framdragning av el till teknikplats (inklusive inkoppling av belysning av behörig elektriker),
  • Eventuellt frakttillägg inom Sverige beroende på leveransort
  • Eventuella resekostnader vid pooltaksmontage om kundens omgivning inte är klar i tid, samt vattenfyllning.

Med BASLUX får du inte bara en pool – du får en pålitlig och fulländad poolupplevelse.

G-PYYDNXV3WM